5.9.2012

5 solua

Punktioitu. Saaliina 5 solua. Sekä paljon pettymystä (solumäärästä ja ties mistä patoutumista) ja kipua.
Sattui, ei nyt niin pirusti että pyörtyä olis pitänyt mutta kumminkin. Lisäannos kipulääkettä laitettiin. Endon puolelta ei juuri saalista tullut, rakkulat eivät olleet siellä kehittyneet. Toiselta puolelta sitten kaiketi se neljä. En ihan muista kun olin aika tilassa. Sattui ja heti alusta asti kun lääkäri ei endon puolelta mitään oikein löytänyt, iski tajuntaan se että tsäänssit vain pienenee (saalismäärä siis). Sitten alko koskea ja itkettää josta ei tullut loppua. Merkintä taisi jäädä papereihin että komplikaatioita kivusta tuli ja että ensi kerralla tehtäneen kevyt nukutus (jos tulee seuraava kerta).

Aika rankka päivä. Jännitys, pelot, kivut...kaikki yhdessä. Onneksi se punktio itsessään ei pitkään kestänyt.
Huomenna odotetaan sitten soittoa onko mitään siirrettävää perjantaina alkionsiirrossa. Huomenna alkaa sitten myös Lugesteron jos on tarvetta aloittaa.

3 kommenttia:

  1. Ikävä kuulla, että sullakin oli kivulias kokemus :( Mullakaan ei se kipulääke riittänyt silloin ekalla kerralla ja kyyneleethän siinä valui kun puristin miestä kädestä. Endo kyllä lisää riskiä noihin kipuihin, joten en yhtään ihmettele jos se endon puolinen munasarja on ollut tosi arka.

    Toivottavasti seuraavaa kertaa ei tarvitsisi vaan ne viisi solua olisivat sitkeitä ja kiinnittyvää sorttia sitten alkioina <3

    Mulla luget alkaa vasta perjantaina, oli se siirto sitten silloin tai maanantaina. Jännää, koska viimeksi ne aloitettiin vasta alkionsiirron jälkeen.

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti tosiaan ne 5 solua olisivat hyviä ja tästä eteenpäin menisi kaikki hyvin! Jaksamista!

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa ikivältä, mutta toivottavasti tämä nyt jäisi ainokaiseksi kerraksi. Paranemista!

    VastaaPoista

Kiitos mietteistäsi.