9.5.2012

Kipuja.

Munasarjoihin vihloo. Ilman lääkkeitäkin. Mitä siellä nyt oikein tapahtuu? KP8 menossa eli lähestyykö ovulaatio vai mitä tämä nyt on. Mutta kun vihlomista on ollut jo pidempään (tässä kohtaa alkaa taas toivoa ihmeraskautta, tiedetääntiedetään, ei pitäisi mutta ajatukset aina sinne karkaavat).

Voisin jo niin mielelläni vaihtaa projektia. Tätä on nyt epäonnistuneesti koettu jo minun mittapuulla kauan, olisi aika uudelle aikakaudelle. Tilataan yksi sellainen siis kiitos!

2 kommenttia:

 1. Oliko viime kuukautiset kuitenkin ihan perinteiset? Että ei niiden puolesta ainakaan oo kannattanut testata raskautta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaipa ne oli...tai no, päivä kunnon kuukautisia (vajaa päivä) ja sitten vähän sitä sun tätä. Luulen tosin että tuo lääkityskin on vuotoa muuttanut. Testin tekemällähän tämä selviää. Ja eiköhän se ole selvää, jotenkin sitä vaan haluaa roikkua niissä toivon rippeissä. Ja kun on lukenut täältä ihmeellisestä internetistä tarinoita miten toisilla on menkat olleet lähes normisti ja silti on ollut raskaana. Toivoo ja ajattelee tyhjiä :/
   Mutta siis, jokin osa minusta siis haluaa uskoa aina parempaan mutta totuushan siis on että eiköhän tässä kohta ovulaatiota kohti mennä. Ja testin tekeminen päättäisi pähkäilyt :)

   Poista

Kiitos mietteistäsi.