12.10.2012

Etoo

Hirrrveen paha olo. Koko ajan. Ei siis vain aamulla vaan koko päivän ajan.

Eilen epätoivo ja epäusko lähes saivat aikaan sen että melkein tein testin, että vieläkö se näyttää edes kahta viivaa. No en tehnyt, laiskuus ja etovuus estivät. En tiedä mistä tämä tunne tulee, mutta koko ajan on vain vakuuttuneempi että ei tässä hyvin käy. Lienee suojelumekanismi, tiistain ultra lähenee ja tuomiopäivä koettaa.

Niin ja olen tässä jo reilun kuukauden kärsinyt sellaisista huimauksista jolle ei oikein selitystä löydy. No tuon jäykän niskan kautta kyllä mutta kun se ei mene pois. Kunnes sitten Luge-paketista selitys löytyi. Että nehän ne taitavat minua huimailla. Onko muilla samoja kokemuksia/tuntemuksia? En tosin voi varma olla, mutta tämä kevytpäisyys on aika rassaavaa ja jotenkin se vain pahenee koko ajan. Sillekin kenties on helpotusta jos lääkitystä ensi viikolla jo alettaisiin vähennellä.

6 kommenttia:

  1. Täällä huimaa. Clomien aikaan huimasi joka kerta ja nyt lugekuurilla huimaa. Pää tuntuu yhtäaikaa kevyeltä ja painavalta ja on kummallinen. Eikä todellakaan sovi mitenkään kovin holtittomasti nousta seisomaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiphei, eli en olekaan a)luulosairas b) muuten vaan "sairas" vaan tuo on oikea oire lääkityksestä. Ehkä nyt fysioterapeuttinikin ilme ei ole enää niin synkkä kun tietää mistä huimaus johtuu :)
      Kiitos Ainu.

      Poista
  2. Luget voivat tosiaan aiheuttaa huimausta, mutta niin voi raskauskin ;)

    Etominen on hyvä merkki. Mulla kun ei ole siitä tietoakaan, niin raskaus ei oikein tunnu todelliselta, mutta on se ainakin ultran mukaan.

    Tiistai tulee pian, ja sitten toivottavasti kuullaan täällä taas hyviä uutisia <3

    VastaaPoista
  3. Olen itse lapsettomuushoitoja läpikäynyt odottaja(rv 14+4). Tunteeni plussan jälkeen ovat menneet kovasti samaa rataa kuin sinunkin, enkä vielä np-ultran jälkeenkään ole kertonut raskaudesta kuin äidille ja siskoille. Ehkä sitten rakenneultran jälkeen... Hmmmm ja niitä raskaustestejä... taisin tehdä viisi. ;) Tsemppiä kovasti odotukseen ja toivottavasti onnistut mua paremmin saavuttamaan positiivisen asenteen ja mielenrauhan. =)

    VastaaPoista
  4. Pahoinvointihan on "hyvä" asia. Jotain siellä ainakin tapahtuu:) Itsekin tein kaksi testiä ja jos siltä tuntuu, niin mikä ettei. Stressaamattomuus on varmasti raskaudelle ja alkiolle hyväksi. Toivottavasti pääset parempaan fiilikseen varhaisultran jälkeen.

    Paljon tsemppiä tiistaille!

    VastaaPoista
  5. Kiitos kaikille<3
    Olenkin nyt osannut enemmän ajatella niin että kun jotain tuntee (oireita), niin jotain täytyy vielä tapahtuakin. Niillä menen huomiseen. Katsotaan sitten mitä sen jälkeen.

    VastaaPoista

Kiitos mietteistäsi.