28.10.2012

Väliaikaraportti

Kiitos kaikille sanoistanne. Ilman niitä olisin varmaan jo seinähullu vai mikä liekään se oikea termi.
Perspektiiviä on hyvä saada aina asioihin ja "puhua ääneen" täällä blogissa kun täällä kotona se toinen on yhtä paniikissa ymmärtämään että ei välttämättä vielä tapahdu kaikkein pahinta.
Vuoto ei ole lisinyt eikä sitä oikeastaan nyt ole. Just nyt ainakaan. Jokin suvantovaihe tässä elettiin koska kaikki oireet hävisi reiluksi vuorokaudeksi. Turvotus, kaasu, vihlonnat, mielialajutut, hajuaistit - kaikki. Mutta nyt olo tuntuu suht normaalilta, tai siis sellaiselta kuin se oli ennen perjantaita.

Huomenna siis neuvolaan, jossa huolenaiheet voi ottaa puheeksi. Ja samalla alkaa varaamaan aikaa jonnekin ultraan, että pääsee näkemään sen pienen pienen sydämen sykkeen (joka toivottavasti vielä on siellä). Emme me jaksa odottaa viikon 12 tienoille ilman tietoa että kaikki on hyvin.

Nyt vain siis toivotaan parasta. Ja koetetaan pitää pää kylmänä ja mieli positiivisena. Melkoiset itsetutkiskelut on taas takana, josta mieluusti siirtyisin kyllä jo positiivisimmille vesille.

Kiitos tärkeät <3

5 kommenttia:

  1. Tsemppiä tähän päivään! Oireiden vähentyminen tai täydellinen katoaminen kaiketi kuuluu asiaan, mutta mä panikoin ihan samojen juttujen kanssa :E

    VastaaPoista
  2. Toivotaan tosiaan parasta ja tsemppiä huomiseen neuvolaan. Itellä kans eka neuvola huomenna heti aamu kasilta :)

    VastaaPoista
  3. Minullakin oireet katosivat tuhkana tuuleen viime viikolla, siis kaikki oireet pahoinvoinnista väsymykseen. Olin jo kuopannut kaikki toiveet kunnes pahus vieköön oksensin sunnuntai aamuna. Onneksi huomenna on ultra, ja pystyy miettimään elämää eteenpäin ainakin jotenkin päin. Sen täytyy kaikesta huolimatta jatkua. Toivon, että sinulla se jatkuu tukevasti raskaana ja hyvinvoivana :)

    -e-

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. Neuvolakäynti meni ok. Oli jotenkin tunteikas ja tippa linssissä koko ajan. Ehkä se että joku huolehti ja välitti, se vain tuntui niin isolta.
      Saatiin ekstraultra puhutta, mutta vasta parin viikon päähän. Illalla sitten kotiuduttua vuotoa olikin enemmän ja iltahan sitten meni itkiessä ja yö pelätessä pahinta (ei siis nukkuessa). Tänään soitin sitten IVF-klinikalle oireistani ja sain sitä kautta ultran perjantaiksi ja ohjeet mennä päivystykseen jos vuoto lisääntyy.

      Vuotoa siis on, mutta ei paljon. "Vanhaa verta" kuten hoitaja tänään puhelimessa sen määritteli. Välillä enemmän (yleensä illalla) ja sitten taas yleisesti vähemmän. Kipuja vähän, mutta myös raskausoireita. Neuvolan täti ehdotteli että voisi olla jopa jäänteitä kuukautiskierrosta, ikään kuin menkat, mutta mene ja tiedä.

      Katsellaan siis nyt miten tämä etenee. Jos jännitys kasvaa ylitsepääsemättömäksi, täytyy mennä jonnekin yksityiselle ultrattavaksi. Mutta ehkä koetan sinnitellä sinne perjantaille. Riippuen tosin saako nukuttua ja keskityttyä enää yhtään mihinkään muuhun (kuten töihinsä).

      Sellaista meillä. Kiitos kun kysyit <3

      Poista

Kiitos mietteistäsi.