27.10.2012

Veri ei haise hyvälle.

Veri ei haise hyvälle. Kun on herkistynyt hajuaisti. Eikä se näytä hyvälle vessapaperissa kun käy alkuraskaana oleva vessassa. Häivähdys, värin muutos edellisistä päivistä ja sitten eilisiltana pari pyyhkäisyä vähän enemmän rusahtavaa jotain joka kyllä haisi ihan verelle. Yöllä ei mitään ja nyt taas sitä häivähdystä.

Maanantaina olisi neuvola. Jos on enää minkä takia sinne mennä. Viimeksi meillä oli maantaina seulontaultra jonne ei sitten päästy kun oltiin keskeyttämässä raskautta sairaalassa. Ei tämä ihan vielä ihan siltä näytä mutta mitäs tämä muutakaan olisi. Voi olla montaakin muuta asiaa mutta mitä. Pelottaa niin että kädet tärisee ja mieli mustuu mustumistaan. Alavatsan tuntemukset ajoittain sellaisia endon/menkkojen aikaisia.

Saapa nähdä.

7 kommenttia:

  1. Voi kunpa huolesi olisi turha. <3

    VastaaPoista
  2. Sydän pysähtyy hetkeksi kun luen postauksesi. Monessahan paikassa kyllä lukee, että vuotoja tavallisia alkuraskauden aikana - jos ei ole mitään sen enempää!

    VastaaPoista
  3. Olen blogiasi kahlannut läpi viime päivinä ja toivon että tuo vuoto ei olisi mitään huolen aihetta antavaa, ansaitsisitte päästä loppuun saakka. Minä vuosin koko viimeisimmän raskauden ajan, 33 viikkoa, välillä vähemmän ja välillä enemmän. Huono lopputulos ei johtunut vuodosta, joten älä luovuta vielä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Turnip ja kiva kun löysit tänne.

      Koetan löytää taas jostain sen voiman olla luovuttamatta. Kiitos!

      Poista
  4. Voimia! Toivottavasti on harmitonta tuo vuoto. Ihan hyvä tietysti, että maanantaina on se neuvola, että siellä voitte sitten puhua siitä. Kunpa kaikki menisi hyvin! <3

    VastaaPoista
  5. Pää kylmänä nyt, suurikin vuoto voi olla täysin harmitonta.

    Olet raskaana kunnes toisin todistetaan ja teidän pieni voi viimeisimmän tiedon mukaan hyvin.

    Rohkeutta! Haluan uskoa, että kaikki on hienosti.

    VastaaPoista
  6. Voin vain kuvitella, kuin pelottaa ja ahdistaa :(
    Hoidoilla alkaneissa raskauksissa vuodot ovat normaalia yleisempiä ja harvemmin merkkaavat mitään ikävää, mutta eihän sitä ikinä tiedä osuuko itse siihen huono-onnisempaan porukkaan vai ei.

    Onneksi tosiaan tuo neuvola on huomenna, niin pääset ainakin keskustelemaan asiasta. Meidän kätilö painotti, että tuhruvuoto on ihan normaalia, mutta vasta kirkasta verta tullessa pitäisi aina tarkastaa, että mistä vuotaa.

    VastaaPoista

Kiitos mietteistäsi.