6.8.2012

Ah mikä maanantai-aamu

Tänään ei ole paljon postattavaa. Iloista ainakaan.
Aamulla matkalla kuntoilemaan ajoin keltaisilla valoilla läpi liikennevalojen ja taustalla kyttäävä pollariyksikkö oli sitä mieltä että valot olivat punaiset ja lätkäisi mukaan 200€ sakot.
Oi tätä juuri tarvitsimmekin tähän - apteekki vie lähiaikoina kaikki rahat ja jos ei se, niin siskotytön tulevat häät sitten hoitaa sen (mekko-ostokset, hiukset, meikit jne). Tosin nyt varmaan joutuu jostain jäämään paitsi ja lääkkeistähän ei tässä vaiheessa enää "säästää". Synarelaa on mennyt nyt toista päivää eli hoitotiellä ollaan.

Eipä mulla muuta, kun että ottaa päähän ja kovasti.

2 kommenttia:

  1. No voi kettu! Lyötyähän lyödään lisää ja ei kahta ilman kolmatta ja sitä rataa....Itse olen joskus lyhentänyt sakkoa 20 e/kk enkä saanut noottia tai korkolaskua perästä. Ystäväni on soittanut ja saanut maksulle lisäaikaa joten vaihtoehtoja ehkä on, jos et hääkuluista halua tinkiä.

    Mitä mieltä olet Synarelasta? Itse en saanut siitä mitään oireita vaikka niitä kyllä pelkäsin. Ainoastaan nihkeältä se maistui kun valui kurkkuun, mutta sen nyt vielä kesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eilen oli aika löyty olo. Varsin kun sain mielestäni sen sakon perusteettomasti. Mutta katsotaan nyt jos energiat riittää sen selvityksen tekoon, ja onko siitä edes hyötyäkään, miten sakon kanssa käy. En tosin usko että sitä peruttua saa, mutta ideana se että jos uskot toimineesi oikein ja siitä saat noinkin ison sakon - se on aika murskaavaa.

      Synarelasta ei kai vielä oikein mitään oireita ole. Joskin endoalueilla on pientä vihlontaa, jonka luulen johtuvan siitä. Vähän aikaa vasta on sitä mennyt joten vielä ei oikein osaa sanoa mitään. Paitsi sen ettei se hyvältä maistu kun se kurkkuun valuu.

      Poista

Kiitos mietteistäsi.