13.8.2012

Unohdin!

Heräsin aamulla painajaisiin -TAAS!
Ja kun sitten unenpöpperössä raahauduin vessaan, iski tajuntaan etten muistanut ottaa Synarelaa illalla! Voi hemmetinhemmetti.
Soitin klinikalle ja hoitaja oli sitä mieltä ettei se ole katastrofaalista jos yhden sumutteen tässä vaiheessa hoitoja unohtaa (siis kun ei pistellä vielä). Mutta silti jäi ikävä epäilys mieleen, että entäs jos nyt sitten jokin menee pieleen, niin onko se syy sitten tässä. Huoh, täytyy laittaa muistutukset ja muistilaput joka puolelle että muistaa!

4 kommenttia:

  1. varmasti harmittaa se unohtaminen. onneks sen ei pitäis haitata:) mutta kyllä tälläsissä asioissa yleensä kerrasta oppii:D

    VastaaPoista
  2. Mäkin yhdessä PASsissa unohdin ottaa aamuluget, ja aivan paniikissa soittelin tietty klinikalle. Vakuuttelivat, että no harm done, jos ehdin muutaman tunnin sisään ottaa lääkkeet. Mieheltä sain huudot, ja käskyn lähteä heti kotiin, jottei reilut 700e mene hukkaan mun huonomuistisuuden takia.

    Tuon jälkeen kyllä on tosiaankin muistanut joka ikisen lääkeannoksen, mutta kyllä mä oon silti varuiksi laittanut post-it lapun jääkaapin oveen yms :D

    VastaaPoista
  3. Eihän ne lääkkeet ihan täsmää matematiikka ole, mitä jos tämä yksi unohdus onkin juuri se joka saa hoidon onnistumaan tämän kerran ;)

    VastaaPoista
  4. Kun en ihan varma voi olla tekemistäni enää, niin aloin jo kyseenalaistaa että otinko sitä Synarelaa silloin unohduspäivän aamunakaan!

    Todellakin nyt on muistututuksia ja purkki on keskellä keittiön pöytää jotta jos sitä ei siitä huomaa, niin pitää olla aika unissaan. Mutta senkinhän varmaan osaan sivuttaa joten ei liene ihan satavarma keino tuokaan ;)

    Toivotaan että ei mennyt mönkään, lääkitys ja koko hoito.

    VastaaPoista

Kiitos mietteistäsi.