30.8.2012

Selontekoa

Maanantaina ultrassa 4 köllykkää molemmilla puolilla, kasvuvaiheessa siis. Samaa lääkitysannosta jatkettiin. Mutta mikä mysteerisintä, prolaktiiniarvot olivat jälleen normit! Erittäin outoa eikä lääkäri tähän nyt sitten osannut sanoa yhtään mitään.

Olen piikitellyt ja ollut munahautomona. Vielä ei kauhean tukala olo ole mutta selvästi jotain tuolla tapahtuu. Vihloo ja tuntuu täyteläiseltä, jos nyt niin voi ilmaista. Huomenna taas verikoepäivä ja tsekkausultra eli huomenna tietänee irrotuspiikin ajankohdan varmemmin. Lääkäri puhui että punktio olisi maanantaina tai tiistaina eli h-hetki lähestyy.

Olen elänyt jotenkin "viimeistä päivää" meiningillä. Pitää nyt urkata ja harrastaa kun ei sitten tiedä että pystyykö milloin seuraavan kerran ja jos tulee tukalakin olo vaikka. Mutta vielä ainakaan ei ole mitään valitettavaa joten vähän meinaa pelkokin hiipiä että toivottavasti olen osannut lääkitä Synarelalla ja Puregonilla itseäni oikein...että tämä nyt onnistuisi. Puregonista tulikin mieleeni että ampulli tyhjenee tänään ja jos huomisen ultran tuomiona on vielä jatkaa piikitystä (mikä nyt varmaankin tapahtuu) täytyy meidän käydä ostamassa VIELÄ yksi Puregon-annos ja päivän piikitysten takia! Argh :(

Huomista odotellessa. 12 tunnin paasto taas ennen aamuverikokeita joten ei niin mukavaa aikaa tiedossa. Pitänee tankata pitkin päivää :)

EDIT; niin ja juhlittiinhan me hääpäivääkin tuossa välissä. Aika erilaiset tunnelmat kuin viime vuonna tai saatikka silloin hääpäivänä. Silloin jaksoi vielä uskoa tulevaan ja olo oli niin iloisen odottava ja rakkauden täyttämä. Eli virallisesti tätä yritystäkin on nyt sitten kaksi vuotta takana kun heti häiden jälkeen tämä projekti alkoi.

3 kommenttia:

  1. Muistathan juoda tarpeeksi vettä! Onnea huomiseen tsekkaukseen, ja otahan sitten viikonloppu ihan rennosti lepäillen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla onkin ollut kova jano lähes koko ajan eli juon aika paljon :)

      Ja ehkä pitäisi rauhottaa tosiaan oloa ja menoa, ehkä alkava flunssa yrittääkin juuri siitä kertoa.

      Kiitos Rowan <3

      Poista
  2. Huu, me mennään tosi samassa tahdissa edelleen!

    Mulla ei riitä enää tuosta Gonal-kynästä kokonaiseen annokseen, joten apteekkiin pitää munkin suunnata hakemaan lisää lääkettä :I

    Punktio toivottavasti saadaan venytettyä keskiviikkoon, mutta jos huominen ultra paljastaa hurjaa kasvua, niin voi olla, että se on jo maanantaina.

    Tosi hyvä, että niissä prolaktiiniarvoissa ei uusintakokeessa ollut häikkää. Aika mielenkiintoista, että ne voi noin rajusti hyppiä.

    VastaaPoista

Kiitos mietteistäsi.