6.9.2012

5/5

Illalla asetin herätykseksi puol ysin ajatellen ettei ne sieltä solulabrasta soittele ainakaan ennen sitä. Ja että nukunpa kerrankin pidempään. No yllättäen en saanut paljon puolkasia pidempään nukuttua. Laitoin puhelimeen äänet ja loikoilin. Ja puhelin soikin 8.28! Solulabrasta! Mikä sattuma. Onneksi en nukkunut onneni ohi.

Uutiset nimittäin olivat hyviä tällä kertaa. 5 solua kun eilen siis saatiin niin ne kaikki olivat hedelmöittyneet! Uskomatonta. Ajattelin nimittäin eilen että kun niin vastatuulessa tämä meidän yritys on ollut, että tuskin saadaan yhtään elinkelpoista saalista. Hoitajakin varoitteli että joskushan käy ettei yhtään hedelmöity ja pessimistihän tarttui siihen heti.

Aion siis olla tuossa hyvän olon tunteessa tämän päivää ja aloittaa Luget tänään tässä päivällä ohjeiden mukaisesti. Huomenna siirretään siis "paras" alkio toivoen että se sinne vielä tarraisikin kiinni.

Voi tätä vuoristorataa! Ei meinaa mukana pysyä enää.

6 kommenttia:

  1. Tosi hienoa, että kaikki hedelmöittyi! Ei sillä isolla saaliilla mitään tee, jos solut jäävät raaoiksi tai eivät jostain syystä hedelmöity.

    Mun ymmärtääkseni sellainen about 70% on normaali hedelmöittymisprosentti, joten teillä on aika hyvällä mallilla asiat ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ilmeisesti on. Olin oikeesti jo ihan maani myynyt eilen. Siis todella. Mutta kaipa meidän solut on luodut toisilleen sittenkin :) Hyvä tietää se jos vaikka sitten ei muuten raskaus onnistukaan.

      Toivotaan parasta teillekin!

      Onpas tosi ristiriitainen olo.

      Poista
  2. Mahtavia uutisia!
    Minullekin soitettiin solulabrasta jo aamulla klo 8 aikoihin, kun ensimmäisen kerran tuli hyviä uutisia. Kahdessa aiemmassa hoidossa aina lääkäri soitti puolen päivän aikaan ja kertoi, että yhtään hedelmöittyneitä ei ole.
    Toivottavasti tästä seuraava askel menee yhtä mainiosti ja plussa olisi parin viikon päästä tulossa!
    Onnea matkaan!

    p.s minulla olisi yksi toivomus tuon roskapostirobotin suhteen, eli että ottaisit sen pois käytöstä.. (jos tämä viesti edes tulee perille :P )
    Minulla ainakin on usein ongelmia saada selvää teksteistä ja sitten jää pian kommentit kirjoittamatta, jos ei vaan satu oikeaa arvausta.

    VastaaPoista
  3. Hienoa! 5 akiota. Se on viiden lapsen alku se! Mahdollisuus loppuelämän iloon. Peukut ovat pystyssä, että tulevat kehittymään!

    VastaaPoista
  4. Itsehän ei tajuakaan mitä tuo viisi hedelmöittynyttä tarkoittaa. Mutta tänään taas vähän viisaampana kun käydään alkionsiirrossa ja joku hieman selittää näitä asioita.

    Tuota roskapostirobottisuodatinhässäkkää mietin vielä. Itsekään en sen käyttämisestä tykkää mutta onkohan ongelmia tiedossa jos sen ottaa pois käytöstä. Onko kellä kokemuksia kertoa?
    Totta on että se on aika hanurista, ei niistä kirjamista meinaa selvää saada.

    VastaaPoista

Kiitos mietteistäsi.