21.9.2012

Vähän positiivinenkin.

Ei sitten ihan totaalisen negatiivinenkaan. Verikokeista tutkitusti. Matala, tosi matala hCG-arvo, mutta arvo kumminkin. Tyrmistyneenä otin tiedon vastaan kun odotin koko ajan kuulevani jo suunnittelua tulevasta PASsista. Arvo on yksilöllinen eikä tästä voinut siis päätellä yhtään mitään.

Viikon päästä uusi testi. Jos ei vuoto ala jo aiemmin. Testataan ja toivotaan että arvot alkaisivat nousta. Apteekin herkkä raskaustesti ei ollut siis tarpeeksi herkkä nappaamaan näitä arvoja.

Emme usko tosin olevamme vielä selvillä vesillä, emmekä palaa pilvilinnan perustusten rakentamisen pariin. Vaan piinailemme siis ensi viikolle vielä toivoen parasta. Eilisen totaaliromahduksen jälkeen tämäkin tuntuu jo mukavalta toivon pilkahdukselta. Joskin eilinen rämpiminen syvissä, tummissa vesissä ei juurikaan luo uskoa yhtään mihinkään tässä jälkikasvun aikaansaamisen polulla. Pelastusrenkaan varassa pysymme pinnalla juuri ja juuri. Ja tiedostamme että tämä arvojen mataluus voi merkitä myös huonoja juttuja.

12 kommenttia:

  1. Hui kuinka jännittävää aikaa siellä teilläkin. Toivottavasti nyt kuitenkin se hcg arvo lähtisi nousuun :)

    VastaaPoista
  2. No huh-huh. Huh. Oon puolellasi, kävi tässä miten vaan ja todella toivon, että käy hyvin.

    VastaaPoista
  3. Toivotaan parasta! Ajattelinkin nähneeni ottamassasi kuvassa viivanpaikan :-)

    VastaaPoista
  4. No huhhuh sentään! Toivottavasti siellä nyt olisikin jokin pikkuinen oikeassa paikassa vähän vaan hitaanlaisella sytytyksellä!

    Tsemppiä!

    VastaaPoista
  5. Huu! Onpa tosi jännää! Mikä se sun hcg-arvo oli?
    Joskushan alkiot tosiaan käynnistyy vähän hitaanlaisesti ja ei ole poikkeuksellista, että kiinnittyminen tapahtuisi vasta 12. päivänä punktiosta. Kaikki on mahdollista, vaikka ymmärrän kyllä hyvin ettei niitä pilvilinnoja uskalla alkaa kokoamaan vielä uudestaan. Lisäksi joillain ihmisillä hcg:n erittyminen virtsaan on todella hidasta, vaikka veritestissä arvot tuplaantuisivatkin normaalisti.

    Mutta musta se, että edes jonkinlainen arvo kokeesta tuli, kertoo siitä, että teillä on kyllä todella hyvä mahdollisuus onnistua! Jos ei juuri tästä siirrosta, niin ehkä jo heti seuraavasta! Mulla ei ole ikinä veritesti värähtänytkään vaan tulos on aina ollut "alle 3".

    Tsemppiä odotteluun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvo oli 50 ja risat. En muista tarkkaan kun olin jo niin valmistautunut kuulemaan sen negatiivisen uutisen että tuohon aikaan ei aivoissa ollut kovin vastaanottavainen tila päällä.

      Nyt siis jännityksen&toiveikkuuden sekaisin tunnelmin odotellaan. Ja odotellaan.

      Poista
  6. Hopsansaa, jännä yllätyskäänne :) Aika matelee nyt varmasti ihan superhitaasti.

    VastaaPoista
  7. Elämme erittäin ja erikoisen jännittäviä aikoja. On mysteerisen ihmeellistä tämä elämä on.

    VastaaPoista
  8. No tuo 50 taitaa olla vielä viitearvojen sisällä. Ehkä siellä matalahkossa päädyssä, mutta kiinnittyminen on tosiaan voinut tapahtua hieman myöhässä ja kaikki voi olla ihan hyvinkin. Ihan tuhottoman jännää! Koita pysyä nahoissasi. Mä pidän peukkuja sille parhaimmalle lopputulokselle <3

    VastaaPoista
  9. Oi, oi! Kannattaa uskoa nyt, että siellä pieni pysyy! Minulla oli hcg arvo 74 päivää sen jälkeen kun kuukautiset piti alkaa. Plussattu oli jo kaksi päivää aikaisemmin, mutta hoitaja ei edes onnitellut puhelimessa, vaan totesi että oli mentävä toiseen kokeeseen seuraavalla viikolla. Kysyin häneltä, että onhan kuitenkin kyse raskaudesta, mihin vastasi että joo, mutta katsotaan miten käy kun vielä matala. Siellä kuitenkin pysyi ja 4 päivää myöhemmin hcg oli 406, mikä sitten sanottiin normaaliksi!
    Niin minun puolestani nyt jo onnittelut - onnistuit raskautumaan!

    VastaaPoista
  10. Kiitos kaikki <3

    Epätietoisuudessa eletään vielä loppuviikkoon, katsellaan tunnelmia sitten.

    VastaaPoista

Kiitos mietteistäsi.