19.9.2012

Kuumottaa

Minuun taitaa olla iskemässä flunssa. Mies sen jo sairasti. Minä yritän vähän kuumeilla ja köhistellä, mutta ei se pääse näköjään vauhtiin kunnolla. Mietinkin että onkohan tämä tätä flunssaa vai jotain muuta. Raskautta?

Kummasti sitä vain toivoo vaikka koko ajan silti toisaalla ruoskii itseään turhasta toivomisen viljelemisestä. Olen miettinyt sitäkin perjantain testipäivää. Aamulla siis verikokeeseen ja sitten iltapäivästä soittoaika klinikalle. Miten voi olla töissä sen jälkeen kun saan uutiset kuulla. Olivatpa ne kumpia tahansa. Miten pystyn edes olemaan siellä ja kuulemaan vastaukset. Vai laitanko miehen asialle ja kuulen vastaukset vasta illalla kotona. Vai menenkö ja ostan testin jo heti huomenna ja varmenna asian sitten verikokeella. Haluanko tietää siis jo huomenna jos tämä meni mönkään. En todella tiedä. Jos flussan ja kuumeen takia huomenna kotiin jään, niin ehkä se pitkä päivä kotona päätöksen teossa auttaa. Tyhmäähän tämä tosin on tämäkin, itsensä piinaaminen. Testaamalla selviäisi tämäkin. Huh.

Positiivienergiaa onneksi on sähköisesti blogimaailmassa ilmassa. Ihmeitä tapahtuu. Pieniä ihmeitä.

2 kommenttia:

  1. Jännittävää, muutama päivä vielä pitäisi kärvistellä. Itse en varmaan pystyi olemaan työnsaralla kun kuulisin vastauksen. Olisi se kumpi vain.

    Ilkikurimus

    VastaaPoista
  2. Hengessä ollaan täällä mukana! <3

    VastaaPoista

Kiitos mietteistäsi.