24.9.2012

Kysymyksiä ilman vastauksia

Voi tätä epätiedon ja piinan aikaa.

Milloin minun menkat piti alkaa? Onko ne nyt myöhässä vai eivätkö vaan pääse alkamaan kun on nuo Luget? Vai olenko raskaana, siis oikeasti?
Milloin on laskettu aika jos se edes edessä on? Mikä PP ja DPO ja vaikka mikä päivä lie menossa? Lasketaanko tämä kierto normaalisti, siis että KP 1 oli silloin ja seuraava KP1 on sitten jos alkaa menkat? Vai muuttuiko laskenta jotenkin nyt tässä piikitellessä ja teko-ovuloidessa?

Olenko nyt raskaana vai jotenkin kemiallisesti raskaana? Voi tässä tilassa olla kohdun ulkopuolisesti raskaana? Entäs nyt sitten JOS satuinkin onnistumaan raskautumisessa, mitä SITTEN! Meinaako tämä nyt pysyä kohdussa loppuun asti vai onko keskenmeno taas edessä?

Kestääkö parisuhde kaikkea tätä, tätä vuoristorataa, mielialan vaihteluita, apatiaa, epätietoisuutta, epätoivoisuutta? Kuka minä olen ja mitä minä haluan? 

Miten minä jaksan vielä odottaa ilman sekoamista perjantaihin asti!?

3 kommenttia:

  1. Mahdotonta ennen sitä uutta hcg-arvoa sanoa oletko raskaana vai onko kyse vain kemiallisesta. Oletko tehnyt kotitestejä ollenkaan, ne varmasti antaisivat jotain osviittaa?

    Piinapäivät voit laskea siirtoa seuranneesta päivästä eteenpäin, dpo:t taas punktiosta eteenpäin. Ja jos vuoto alkaa, niin se on ihan normaalisti kp1, mutta IVF-hoidoissa käytetyt hormonit voi sotkea seuraavaa kiertoa eikä ovulaatio välttämättä tule normaaliin aikaan.

    Kohdunulkopuolinen raskaus on mahdollinen myös IVF-hoidoissa, muistaakseni riski siihen on jopa isompi kuin luomusti, mutta en kyllä tiedä syytä miksi.

    Muihin kysymyksiin mullakaan ei ole vastausta, mutta taustalla seurailen ja toivon parasta!

    VastaaPoista
  2. Kuinka pitkä luteaalivaihe sinulla normaalisi on (eli aika ovulaatiosta kuukautisiin)? Siitä pystyt laskemaan, koska kuukautisten olisi pitänyt alkaa ovulaation jälkeen. Ovulaatioksi lasketaan punktio.
    Luget saattaa toisilla pitää vuodon poissa, joten siitä on vaikea sanoa mitään.

    Sinun laskettu aika on 30.5.2013, mikäli raskaus jatkuu. Tänään olet viidennellä raskausviikolla eli tarkemmin sanottuna rv 4+4.

    Sinulla on menossa PP16 ja dpo 18.

    Loppuihin kysymyksiin en osaa kyllä oikein sanoa mitään. Toivottavasti kaikki menee hyvin! Ja tsemppiä!

    VastaaPoista
  3. Voi ihana. Paljon vastauksia minun ehtymättömään kysymystulvaani. Kiitos!

    Lopuista kysymyksistä minun on vain selvittävä yksikseni.

    Kotitestejä ei olla uskaltauduttu tekemään. Vielä. Jos tämän päivän piina-ahdistuskohtaus iskee uudelleen, luulen että testejä ostellaan ja testataan. Uskomatonta että kohdunulkopuolinen raskaus on mahdollista - kun se sinne asetellaan huolella.

    Hirveästi pelkotiloja. Tuntuu ettei uskalla ajatella mitään positiivista, ettei vain jinksaa tätä mitenkään.

    VastaaPoista

Kiitos mietteistäsi.