8.9.2012

Luget, hrrrrhh.

Onko miten yököttävää tämä Lugesteronien käyttö ja käyttäminen. ON! Yököttävää. Ja tätä pitäsi tehdä kahdesta seitsemään viikkoa. Kumihanskaostoksille lie lähettävä. Ja kaiketi vaikka mitä oireita on taas tiedossa. Mm. raivokohtaus jo tänään läpi käyty, kipuja ja turvotusta. En tosin tiedä onko vielä kyse punktio-oireista mutta jokin raastaa. Hermot on tiukalla ainakin.

...ei mulla nyt muuta valitettavaa ollutkaan.

6 kommenttia:

  1. Toimituksen huomautus;
    -kannattaa muuten syödä. Huomasin että viime tiistaina taisin viimeksi syödä "kunnolla" eli hyvä ruoka, parempi mieli ;)

    VastaaPoista
  2. Minustakin luget oli ällöjä, mut paljon vähemmän ällöjä kuin mitä ajattelin muiden kokemuksista. Minulla se tarkoitti vaan sitä, että vaihdoin alushousut kahdesti päivässä (sillä en halua pitää mitään pikkuhousunsuojia tms).

    Toisaalta sitten ehkä asiaa auttoi se, että olen kuukuppeillut muutaman menneen vuoden joten tuo alapään ronkkiminen ja erilaisten eritteiden (kuukautisveri, valkovuoto, lima) kanssa pelaaminen ei ole mitenkään vierasta puuhaa :D

    Tsemppiä vielä niiden lugejen kanssa. Toivottavasti palkinnoksi on tulossa plussa :)

    VastaaPoista
  3. Toivotaan että palkintoa on luvassa. Tämä sotkuisuus ja lääkkeiden alapäähän tökkiminen ei mieltä ylennä. Mutta mitäpä tässä valittamaan, kuulunee asiaan tämäkin vaihe. Taas.

    VastaaPoista
  4. Hei!

    Tulin uutena lueskelemaan blogiasi. Itsellä on takana yksi kierto noilla Lugeilla ja ne todellakin on ällöttäviä. Itse ainakin heräsin siihen valumiseen keskellä yötä ja tuntui, ettei mistään pikkuhousunsuojista ollut apua... Kauhulla odotan seuraavaa kertaa ja pohdin, voisikohan tuota kuukuppia käyttää lugekuurin aikana...??

    VastaaPoista
  5. Hei Vienda ja tervetuloa lukemaan :)
    En tiedä onko tähän Luge-mössöilyyn mitään apua - vaatteet sotkussa ja kaikkee.
    Mutta ei auta valittaa, kuulunee asiaan :)

    VastaaPoista
  6. Omat kokemukset lugeista on olleet jokseenkin koomisia, sillä pikkuhousunsuojia niiden kanssa käyttäessä sidettä on muistettava vaihtaa vähintään parin tunnin välein tai siteen liimat sulata alushousuihin kiinni.. Erityisesti tosi hallaa tuntuu se touhu tekevän housuille, jotka eivät ole puuvillaisia. En tiedä onko sitten suojanmerkki sellainen sulaja vai onko samaa ongelmaa ollut muillakin. :''D

    VastaaPoista

Kiitos mietteistäsi.