24.9.2012

Huumaa....

Ihmettelen vähän lisää tälle päivää...oireitani.
Jonkinmoinen flunssan kaltainen tila on päällä koko ajan. Nuhattaa, koko ajan on vilun väreitä jonka jälkeen saattaa heti kohta olla kuuma (teetä varsin kun juo! tai syö lämmintä ruokaa). Yskittää, ja kurkkua karhentaa. Ja on muutenkin aika vetämätön olotila. Ajatuskin että pitäisi jaksaa lähteä urkkaamaan, se jo vaatii ponnistuksia (se ajatus). Väsyttää ja silmiä kangertaa.

Kaipa se flunssa yrittää kovasti iskeä päälle vain ei vaan pääse niskan päälle. Mikä lie. Mutta olenpahan ääneen ihmetellyt...Niin ja alavatsassa viiltelee ja välillä viiltää kovastikin. Erityisesti tuolla oikealla puolella. Ja joskus poikittain koko vatsan alueen läpi.

Ja pahan mielen tilaan sain tänään vähän apua kun harrastejutuissa oltiin hetki ulkona ja keskittyi kovasti hetkeksi ihan muuhun kuin tähän piinaamiseen. Heti parempi mieli ja valoisampi katsanto tulevaisuuteen (parisuhde alkoi ongelmoida omassa mielessä jo aika pahasti).

Aion siis nauttia tästä jäljellä olevasta illasta ja parhaasta mahdollisesta seurasta.

4 kommenttia:

  1. Voi että millaisen jännitysnäytelmän se sinulle vielä heitti! Voi että kun nyt kävisi parhain päin... Voimia odotteluun! <3

    VastaaPoista
  2. Päivät ovat pitkiä ja ajatusradat sen mukaisia... :) Lisää vaan harrastepuuhia, niin kyllä ne päivät tästä etenevät!

    VastaaPoista
  3. Jaksamista odotteluun. Oireet kyll aika lupaavia :)

    VastaaPoista
  4. Todellista jännitysnäytelmää! Ja piinaa. En ole aiemmin tämän asian takia vielä mielestäni näin piinaillutkaan. Huhhuh :)

    Toivotaantoivotaan.

    VastaaPoista

Kiitos mietteistäsi.