26.9.2012

+


Tämmöistä tänään. Isoja juttuja. Työrintamalla ja kotona. Ihmekös tuo että vähän itkettää.

Ei tätä vielä vaan käsitä. Varmaan jokin käänne vielä tässäkin jutussa on johon pitäisi osata jo varautua.

Kaksi viivaa siinä on. Huh.

15 kommenttia:

  1. Voi että ihanaa !!!! Miljoonasti onnea!! Eikä kannata alkaa etukäteen pelkäämään mitään. Ite oon yrittänyt nyt oikeesti keskittyä olemaan onnellinenkin tulleesta plussasta. :) <3

    VastaaPoista
  2. Ihanaa! Ihan mahtavaa! Mä veikkaan, että sulla on kiinnittyminen tapahtunut vain hitusen myöhässä, jonka vuoksi se hcg-arvo oli alhainen. Hienolta viivalta näyttää <3

    VastaaPoista
  3. Juuri niinkuin pitikin :) Onnea näistä viivoista!!

    VastaaPoista
  4. Voi että! Tää on huikeeta. <3 Iso rutistus!

    VastaaPoista
  5. Loisto homma Tuuba, paljon onnea :)

    VastaaPoista
  6. No on muuten huonoja testejä ja antavat huonot viivat, eli jos olisit vaikka tehnyt Pregcheckin (saa esim citymarketeista) tai apteekin omalla, olisit saanut luultavasti paremmat viivat! Noiden testien antamiin viivoihin yleisesti verrattuna tuo on tosi hyvä viiva! Onnea!

    VastaaPoista
  7. Mäkin liputan pregcheckejä, ovat _todella_ hyviä testejä ja maksavat naurettavan vähän (2 liuskaa 2,85e ainakin meidän kaupassa).

    Monet netistä ostettavat herkiksi mainostetut testit ovat surkeita, eikä niissä viivat vahvistu tasavahvoiksi välttämättä missään vaiheessa.

    VastaaPoista
  8. Mee like!! Mahtavata! Onnittelut auliit täältäkin suunnalta :)

    VastaaPoista
  9. <3

    Kiitos KAIKKI! Minä olen ihan ulapalla. En siis tajua mistään mitään. Muuta kuin sen että aamun kahvakuulatunnilta piti lähteä kesken pois kun tuli heikotus. Jotain on tapahtumassa siis :)
    Pelottavaa ja samalla onnellista. Hurjaa!

    VastaaPoista
  10. Jabadabaduu! Olen sydämmestäni onnellinen puolestasi. Ehkä oman hormoonihöyrän syy, mutta kyynelehtii kun ajattelee miten hienoa on, mitä tämä toivottavsti nyt tarkoittaa myös teidän kohdalla. Nyt sitten pidän kiinni positiivisistä ajatuksista - niistä ei ole ainakaan haittaa. Eikä mihinkään huounoon ikinä oikeisti pysty valmistautumaan, niin että olisi sitten helpompi. Kerää nyt vain voimia tästä hetkestä - nyt olet raskaana! Iso hali!

    VastaaPoista
  11. Sain samanmerkkisestä testistä kaksi viivaa maanantaina. :) Onnittelut sinulle omista viivoistasi! Mulle tuli aluksi tuloksesta shokki ja suuri hämmennys, vaikka kovasti toivottu tulos olikin. Nyt jo välillä vähän hymyilyttääkin, vaikka pelko nostaakin päätään. Tulos sai alkunsa ensimmäisestä inssistä yli vuoden oman yrittämisen jälkeen. Ehkä sekin vaivaa, kun en ollenkaan uskonut, että inssi voisi tuottaa tulosta. Olen myös ollut niin varma, etten voi ikinä raskautua tai vähintään tarvitsisi mennä IVF:ään, jotta onnistuisimme. Vaikka epävarmuus raskauden jatkumisesta loppuun asti kalvaakin jonkin verran jo mieltä, olen koettanut ajatella niin, että olen joka tapauksessa tähän plussaankin jo tyytyväinen, sillä koskaan aiemmin en ole plussannut. Nyt tiedän, että se on edes mahdollista kohdallani. Kaikkea hyvää sulle! -J

    VastaaPoista

Kiitos mietteistäsi.