25.9.2012

Kun päähän koskee...

Tänään pääsin fysioterapeutin käsittelyyn taas niskaongelmien vuoksi. Alkaa vaikuttaa että tämä on jotain välilevyperäistäongelmaa, kuukauden päivät on jo menty enemmän tai vähemmän ongelmoidessa. Tulehdusta ei voi hoitaa nyt lääkkein eli manipulaatio on ainoa hoitokeino. Jotain apua tuosta on mutta sitten taas työ on niin staattisesti kuormittavaa, että ei tämä oikein parane/etene parempaan suuntaan.

Iltapäivästä / alkuillasta sitten sain orastavan päänsäryn. Olimme Ikealla ja siellä oli vaikka mitä outoja hajuja ja siinä laahustellessa pitkin putiikkia päänsärky alkoi voimistua. Ja hajut. Ja kotiin tullessa särky olikin jo aika kova. Otin särkylääkettä mutta ei sekään oikein toiminut. Nyt, parin tunnin kuluttua, silmät sai jo vähän auki. Outoa. Minulla ei migreeniä ole ollut. Päähän on koskenut silloin tällöin, mutta yleensä liiasta töllön katsomisesta tai sisällä olosta. Tai milloin mistäkin. Tämä oli uusi kokemus muiden uusien kokemusten joukossa. Mietin että johtuiko päänsärky siis fysioterapeutin käsittelystä vai ihan tyystin muusta. Ken tietää :)

En kyllä edes nyt tiedä miksi tätä tänne kirjoitan mutta siihenkin lienee ollut jokin ajatus kun aloin tätä kirjoittamaan. Se vain karkasi mielestä tässä kirjoittaessa ja samalla töllöä katsoessa :)

Positivismirintamalla ei mitään uutta. Tilasin pari testiä ja teen ne kunhan ne vain saapuvat. Siihen asti elämme perjantain tiedon varassa toivoen parasta. Ehkä jo vähän uskallusta on miettiä tulevaakin...

5 kommenttia:

  1. Mulla ainakin on ollut nyt tässä alku raskaudessa pää ihan koko ajan kipeä. Yleensä mun päätä ei särje koskaan. Nyt sitten heti aamusta alkaa sellanen ärsyttävä tykytys :/ Jospa siis siellä teilläkin se enteilisi jotain hyvää :) <3

    VastaaPoista
  2. Mullakin on ollut nyt alkuraskaudessa pääkipuja. Alkoi jo ennen plussaa ja sen jälkeen ollut parina päivänä.

    Olisipa se sitä mitä me kaikki toivomme <3

    VastaaPoista
  3. Minulla ei ollut päänsärkyä alkuraskauden aikana, mutta jo ennen plussaa hajut voimistuivat hurjasti. Kaupungilla en meinannut saada happea, kun koin siellä olevan niin paljon pakokaasuja ja bussissa jonkun sisupastillit valloitti ilman. Eli hyvä merkki on! :)

    VastaaPoista
  4. Minä kuulun myös niihin ihmisiin, joiden pää ei särje koskaan. Mutta päänsärky alkoi ennen plussaamista eli alle kaksi viikkoa ovulaatiosta. Ja jatkuu yhä viikolla 12. Välillä päänsärky yltyy niin kovaksi, että alan kuvitella oksentavani. Nyt voin kuvitella, miltä migreenin täytyy tuntua... Onnea muuten raskaudesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista.
      Toivon että päänsäryt eivät ainakaan migreeniasteelle muutu, sulla eikä mulla. Hrrh, kauhukertomuksia olen kuullut ja ne tarinat riittäisivät minulle.

      Poista

Kiitos mietteistäsi.