2.4.2012

Odottaa...

Nothing. No jotain tavaraa tulee mutta ei kunnolla vieläkään. Ilmeisesti (tämä on kotidiagnosointia) ne hemmetin lääkkeet nyt sitten teki tästä kierrosta kovin vinksahtaneen. KP28 jo menossa ja normi on ollut aika tarkkaan se KP27. Tunne on kyllä sellainen että tämä yritys oli taas tässä. KP1 siis käsillä ihan milloin tahansa.
Aamulla heräsin hikilammikosta, naama oli kuin teinitytöllä näppyineen, päivällä oli kylmä ja kuumeinen olo ja entäs tämä maha. Härregyyd - ei se sovi tuohon rintojen ja lantion väliin tässä istuessa. Ei oikeesti oo enää mitään vaatteita minkä taakse verhoutua tämän järkyttävän turvotuksensa kanssa. Muutama päivä (wuhuu) tuossa menikin ettei ollut tätä oloa ja olo oli niin paljon kevyempi. Siis ulkomuoto kevyemmän näköinen ja fiilis siitä parempi, siis että ryhtiliike liikkumiseen on tuottanut tulosta. Mutta nyt taas...huoh.
Tämä on ollut tosin läsnä päivittäin. Lähes aina syönnin jälkeen. Vikaa lienee muussakin kuin lääkkeissä ja endossa. En tosin tiedä. Ei ole keliakiaa, se on tutkittu. Eikä virallista laktoosi-intoleranssia vaikken nyt maitoja pystykään nauttimaan.
Minen käsitä että missä taas meni asiat vikaan. Ajoitus piti olla kohdallaan, rakkulat piti olla loistavia ja kaksin kappalein (varoiteltiin kaksosraskaudestakin jo) ja mielikin niin paljon positiivisempi ja iloinen. Ja tässä taas ollaan. Kohta tuskastuu ihan toden teolla tähän. Aikaa vaan kuluu (hukkaan) ja mitään ei tapahdu. Erilaisia hormooneja vaan pumpataan kroppa täyteen. Hirveästi odotetaan ja oletetaan ja sitten aina vaan petytään ja jäädään ihmettelemään ja hämmästelemään että missä vika, mitä nyt tapahtu, mitä tehtiin väärin, mitä söin väärin jne. Entäs sitten se IVF-aika, joka on tulossa! Kuvitelma oli ettei niin pitkälle tarvitsisi mennä. Että se lapsi nyt vain tulisi ennen rankkoja hoitoja ja rankkoja elämän kokemuksia ja elämän jaksoja.

Mutta nämä kortit olemme saaneet. Näillä pelataan ja jos peliimme ei kolmatta jäsentä liity, siihenkin vain sitten pitää osata suhtautua jotenkin. Jos niin käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos mietteistäsi.