17.4.2012

Oireita

Ei juurikaan raportoitavaa. Vain se ihmetyttää miten paljon erilaisia oireita tuo ovisaika aiheuttaakaan. Ilmeisesti johtuen siis noista Letrozoleista. Kun en minä aiemmin tällaisia ole tuntenut. Vihlomisia ja tykytyksiä ja painetta ja kummaa turvotusta sisuksissa joka taas painaa virtsarakkoa (?) kun koko ajan saa käydä vessassa. Tärinäkipuja ja yhtymiskipuja (endosta johtuvia kaiketi?). Ja mahakin on kummallinen toiminnoiltaan, möyryää ja murisee ja lurisee. Päähän ei onneksi koske.
Mieli on tyynempi. Tänään. Ja toivon huomennakin olevan.

8 kommenttia:

  1. Kyllä tosiaankin lääkitys voi aiheuttaa kivuliasta ovulaatioaikaa! Kun minulla oli käytössä viime kesänä polin kesätauon aikana Femarit tukemassa ovulaatiota, oli joka kerta ovisaika melkoinen koettelemus! Juuri se edeltävä aika, ja itse munasolun irtoamisen kyllä tunsi niin, että sai kaksinkerroin olla. Ja ei ollut ihan herkkua se oikeaan aikaan yhtyminenkään ;D Muistan, kun loppukesästä olimme Tallinnassa ja siellä käveltiin niitä vanhoja mukulakivikatuja, minulla oli melkoiset tuskat välillä, kun oli ovulaatio käsillä. Kului paljon särkylääkettä.

    Tsemppiä ja onnea yritykseen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa eli kerrankin osua arvailuni oikeaan :)
      Minä en taas ole uskaltanut panadol-purkkia katsellakaan kun jonkin tulehduskipulääkepurkin kyljestä joskus luin, että nekin saattavat aiheuttaa ettei raskaudu. Vaikutus tosin lakkaisi käytön jälkeen mutta uskallapa nyt niitä sitten syödä.
      Ja kiitos <3

      Poista
    2. Niin ja siis, voihan olla että kun nämä oireet tuntuvat vain muuttuvan pahemmiksi mitä useampi kuuri noita hormoneja on syötynä, pitää ehken uskaltautua lääkitsemäänkin itseään.

      Poista
    3. Panadolia (tai Paratabsia tai mitä näitä parasetamoleja nyt on) voi ihan huoletta ottaa! Ibuprofeeni (esim. Burana tai Ibumax) saattaa haitata alkion kiinnittymistä. Meillä koeputkihoidossakin korostetaan, että kipuihin voi syödä Panadolia, mutta Buranaa ei saisi ottaa enää punktiopäivän jälkeen. Itse en uskaltanut Buranaa ottaa enää punktion jälkeisinkään kipuihin kotona, vaikka tarve olisi ollut. Polilla vielä otin kun sitä antoivat. Panadolia kyllä otin kotonakin ihan huoletta.

      Poista
    4. Lisäyksenä vielä, että Googlasin tuosta Letrozolesta, että siinä on sama vaikuttava aine kuin minun käyttämälläni Femarilla, joten todellakin nuo oireet ovat siksi niin samankaltaisia!

      Poista
    5. Voi miten pieni ja tietämätön sitä onkaan näiden Suurien Asioiden edessä. Onneksi on kumminkin sinun kaltaisiasi, KIITOS! Enhän minä ole uskaltanut noita lääkkeitä syödä, kun ei ole varmuutta eikä tietoa mistään. Nyt uskallan.
      Kiitos tuesta ja tiedoista. Todella paljon <3

      Poista
    6. Sitä vartenhan täällä ollaan! :) Tai siis minulle ainakin (lapsettomuus)blogin aloittamisen yksi tärkeä syy oli vertaistuen saaminen ja antaminen.

      Poista
    7. Sillä samalla asialla olen itsekin täällä. Enemmän taidan tosin vielä tuolla saamispuolella olla, kun antaminen (asioista tietäminen) on vielä harjoitusasteella. Mutta oppinen senkin :)

      Poista

Kiitos mietteistäsi.