1.4.2012

Negatiivinen

Piina-aika jatkuu. Ja typerehdin ja ajattelin, että pääsen piinasta kun teen testin. Ja se olis sitten sillä selvä. Mutta eihän se ollut sillä selvä kun se testi oli tietenkin se negatiivinen. No tänäänhän tosin on vasta KP27 joten vielä voi kait tapahtua mitä vaan.

Tämä ei ole mitenkään normitilanne. Yleensä tässä vaiheessa kiertoa kyllä jotain selvempiä merkkejä alkavista menkoista jo on ollut. Nyt vain vihloo ja tulee sellaista beigen väristä tavaraa pyyhkiessä. Tullut jo torstaista asti (kun nyt siis sunnuntai). Oireita on enemmänkin sinne raskauden suuntaan, mutta ei niitä uskalla tiedostaa saatikka toivoa. Mutta, tässä kierrossahan testattiin niitä Letrozoleja...joten oireet ja kierron pidentyminen voivat kaiketi johtua myös siitä. En todellakaan tiedä. En tiedä mistään mitään. Lueskelin aamupäivällä erästä blogia, jota luettuani tajusin etten tiedä näistä asioista vielä yhtään mitään. Vaikka jotain luulin älyäväni, niin ihan outoahan tämä vieläkin on. Termistö, tapahtumat, itsensä tunteminen. Ja tutkiminen. Oireiden tunnistaminen.
Tämä on joskus niin "overwhelming", en keksi parempaa ilmaisuakaan. Ja yksinäistä, vaikka muitakin maailmassa on, melkoinen joukko.

2 kommenttia:

  1. Minäkin huomasin pian lapsettomuuden tiellä että miten vähän tiedän mistään mitään. Nyt jos clomeilla ei olisi tullut tulosta, olisi ollut edessä IVF-rumba ja uudet termit ja fiilikset, joista ei voi tietää ennen kuin on itse siinä tilanteessa. Kyllä meitä muitakin on, hyvä että olet täällä. Täällä ei ole aivan niin yksin <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos Junna. Lohduttavaa on tietää muidenkin olemassa olosta ja ennen kaikkea myös se, että valoakin on tunnelin päässä.
    "Kevyin" hoidoin menemme mekin eteenpäin nyt, syksyllä on sitten se IVF-termiviidakko selviteltävänä edessä, jos sitä ennen ei tulosta synny.
    Olo on jo hitusen parempi, kiitos sinulle <3

    VastaaPoista

Kiitos mietteistäsi.