4.4.2012

Postia.

Vihdoinkin sitä postia klinikalta.
"Loppukierron PROG korkea 62,7 eli ovulaatio tapahtunut. Molemmat follikkelit todennäköisesti puhjenneet."

Tämäpä sitten lohdutti. Voimattomuuden aalto iski. Eli nyt kait sitten fysiikka oli kohdillaan ja ties mitkä, mutta mekö sitten emme osanneet tätä ajoittaa oikein. Vai mikä tässä taas meni vikaan. Ihan jonkin verran ahistaa ja harmittaa nyt kun tuonkin tietää ja mönkään meni.

Ja mitähän tuo arvo kertoo? Onkohan tuo nyt sitten hyvä asia? Epätietoisuus jatkuu.

2 kommenttia:

  1. Jaan epätietoisuuden tunteen. Me olemme nyt kuunnelleet pitkään lääkärin "ei ole mitään estettä tulla spontaaniksi raskaaksi" jutustelua. Siitä huolimatta joka kuukausi jokin asia on mennyt pieleen, kun ei raskaus uudestaan ole alkanut. Tämä vain ei taida olla meidän määrättävissä, emmekä tunnu pystyvän teoillamme paljoa tilanteeseen vaikuttamaan. Se on kova pala nieltäväksi, mutta sen kanssa on pikkuhiljaa oppinut elämään. On osattava antaa asioiden tapahtua. Toivon voimia!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Caudensia. Aika ajoin voimat tuntuvat ehtyvän. Joten lisävoiman toivotuksia tarvitaan, kiitos niistä.

    Tuo lienee yksin asian ytimistä, tuo hyväksyminen ettei asia vain ole omissa käsissä enää ja ei se liene ikinä ollutkaan. Miten päin vain olet ja teet, aina tuntuu menevän juuri väärään suuntaan. Mutta ei auta kuin antaa elämän tapahtua ja toivoa parasta.

    VastaaPoista

Kiitos mietteistäsi.